inczedy_logo_20080219.gif
www.inczedy.com
magyar zászló_kicsi.jpgbrit zászló_kicsi.jpg
KÉPVISELT CÉGEK
A cab Produkttechnik GmbH & Co KG új NYÁK darabolót mutatott be az SMT kiállításon
A MAESTRO 6-ot FR4, CEM3 vagy alumínium anyagokhoz tervezték, és teljesíti a legmagasabb minőségi és megbízhatósági követelményeket. A termék újdonsága a csúszófej, amely három önállóan beállítható vágótárcsát tartalmaz. Miután a kocsi meghajtása közvetlenül a lineáris penge mögött helyezkedik el, a NYÁK darabolása és eltávolítása sokkal könnyebb. A vágási hossza beállítható, valamint a támasztóláb magassága ergonómikusan beállítható. A kések megelőző karbantartása érdekében a vágási teljesítményt leolvasható a kijelzőről. a cab szállítószalagot is kínál a darabolt NYÁK-ok összegyűjtésére.

Bővebb információért kattintson ide: https://www.cab.de/en/electronics/pcb-separators/maestro-6/
produkt17016.png
A Zestron - Dr OK Wack Chemie GmbH új termékeket mutatott be az ide SMT kiállításon
ZESTRON Coating Layer Test

A ZESTRON® Coating Layer Test alkalmazásával a védőbevonatok hibái vizuálisan kimutathatók fekete színreakcióval, még a μ-bevonatok esetében is. A teszt így kiegészíti a bevonat vastagságmérésének szabványosított módszerét, lehetővé téve a bevonatok folytonossági hibáinak gyors és roncsolásmentes kimutatását. Ezért a tesztet a gyártás során költséghatékony mintavételre is felhasználhatjuk.

A ZESTRON® Coating Layer Test legfontosabb előnyei:
◾Gyors, egyszerű, költséghatékony és roncsolásmentes módszer
◾A pontosabb, mint a fekete fény / UV vizsgálat ⇒ a vékonyabb rétegek kimutathatók
◾A bevonati hibát és a hiányzó élborítást mutatja
◾Elkerülhetővé teszi a fluoreszkáló szerek használatát

Bővebb információért kattintson ide: https://www.zestron.com/zestron-coating-layer-test.html
ZESTRON® EYE Mobile - Mobileszköz a PCBA és a stencil tisztítási folyamatokban a mosófolyadék digitális koncentrációmérésére


A ZESTRON® EYE Mobile ideális megoldás több tisztító berendezés tisztítószer koncentrációjának ellenőrzésére egyetlen eszközzel. Konfigurálja az előre beállított profilokat az egyes helyszíneken az intuitív szoftvermenü segítségével, így még a szakképzetlen kezelők is gyors és pontos koncentrációs méréseket végezhetnek.

Ezenkívül a készülék kalkulálni tudja az esetlegesen szükséges tisztítószer vagy DI víz mennyiséget hogy optimális koncentrációt érhessen el a mosótartályban.

A nyomonkövetési és dokumentációs követelmények teljesítése érdekében a ZESTRON® EYE Mobile minden mérési értéket ment, amely USB interfésszel exportálható.
A ZESTRON® EYE Mobile legfontosabb előnyei:
◾Független mobilhasználat hosszú elemélettartammal
◾A gyors és precíz koncentrációmérés
◾Intuitív menük az egyszerű működés érdekében - a méréstechnológia részletes ismerete nem szükséges
◾Egyéni felhasználói profilok az Ön egyedi körülményeihez igazodva
◾A legfeljebb 10 különböző tisztítógéphez használható
◾Javaslat az utántöltéshez tisztítószer és DI-víz mennyiségre vonatkozóan
◾Dátumbélyeg és naplózás
◾USB interfész adatok exportálásához
◾Független a tisztítóberendezéstől

Bővebb információért kattintson ide: https://www.zestron.com/zestron-eye-mobile.html
IPAR NAPJAI 2014
Az Inczédy & Inczédy Kft. idén kiállítóként részt vesz az Ipar Napjai kiállításon. Társaságunk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szervezett standon (A pavilon 208 D / 209 C) lesz társkiállító.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

A kiállítás ideje: 2014.05.27-2014.05.30.
ÚJ IRODA: 2600 Vác, Galcsek utca 8-10.

Nagyobb térképre váltás

Cégünk a tervezett bűvülés előkészítéseként és a tevékenységhez jobb infrastruktúrális hátteret nyújtó Senior Ipari Parkba költözött. A további elérhetőségeink - természetesen - változatlanok.
Képviseletei megállapodás a BinderGrouppal
2013 nyarán az Inczédy & Inczédy Kft. képviselete megállapodást kötött a BinderGrouppal. A magas műszaki szinvonalat képviselő Binder készülékek immáron cégünktől megvásárolhatók, a palettánkat olyan területtel (alkalmazási területek: biogáz, szennyvízkezelés) sikerült bővíteni, amely eddig nem volt megtalálható palettánkon.
Magyar Regula 2012
Társaságunk idén kiállítóként is megjelenik a Magyar Regula kiállításon. Várjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket standunkon 2012.03.20. és 22. között!
ISO 9001:2008 szerinti tanúsítás
Cégünk, az Inczédy & Inczédy Kft. a minőség-irányítási rendszer 2008-as bevezetése óta az idei évben már a harmadik auditon bizonyította, hogy a társaság a szabványban megkövetelt módon működik.
ISO_web.jpg
A minőségirányítási rendszer bevezetéséhez és a tanúsításhoz pályázaton támogatást nyertünk az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-magyarországi Operatív Program támogatási rendszerében. (Projektszám: KMOP-1.2.6-2007-0104)
logo_1.pnglogo_2.png
Electro Salon 2010
Cégünk május 4. és 7. között - immáron harmadik alkalommal - kiállítóként vett részt az ElectroSalon szakkiállításon. Minden kedves látogatónknak köszönjük, hogy megtisztelt bennünket és felkereste standunkat (306/G) az A pavilonban!
Dr. Inczédy János
Dr. Inczédy János web.jpg
2010. március 14-én, életének 61. évében elhunyt Dr. Inczédy János, az Inczédy & Inczédy Kft. alapítója és többségi tulajdonosa. Emlékét megőrizzük szívünkben!

A Dr. Inczédy János tragikus elhunyta indukálta átszervezés következtében a korábban a Dr. Inczédy János Műszaki Irodája által képviselt cégek átkerültek az Inczédy & Inczédy Kft. porfóliójába:

HAUG GmbH & Co KG - Elektronika és Felületkezelés / -tisztítás Üzletág
Tigres - Dr. Gerstenberg GmbH. - Felületkezelés / -tisztítás Üzletág
Új év - új képviseleti szerződések 2010-ben
Az új év elején két gyártó céggel is képviseleti szerződést kötött cégünk az Inczédy & Inczédy Kft.

Az új parnereink:
Schmidt web kicsi.gif
Schmidt Technologies GmbH.
KeyX logo web.jpg
KeyX GmbH.